Tarieven

Favi144

TARIEVEN PER 1 JANUARI 2023
Kennismakingsgesprek: gratis
Consult particulier: € 85,00
Telefonisch consult per 15 minuten: € 21,25
Consult bedrijven: op aanvraag

Genoemde bedragen zijn vrij van BTW. Betaling per factuur binnen 14 dagen.

Bij annulering van een afspraak wordt deze niet in rekening gebracht wanneer uiterlijk 48 uur van tevoren is afgezegd.

Veelal worden de kosten voor psychosociale therapie (geheel of gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorgpakketten, waarbij het eigen risico niet vervalt. Het valt onder alternatieve of complementaire zorg. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Op www.lvpw.nl/partner/vergoeding-zorgverzekeraar kun je checken welke vergoeding jouw zorgverzekeraar geeft voor psychosociale consulten. Neem altijd ook nog even contact op met jouw zorgverzekeraar om te controleren of je de consulten inderdaad (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Benoem dat het gaat om psychosociale consulten met behandelcode 24504.

Soms vergoedt een werkgever (een deel van) de kosten of krijg je via het Persoonsgebonden Budget (PGB) een vergoeding. Informeer hiernaar bij jouw werkgever of gemeente. Ook belastingaftrek kan tot de mogelijkheden behoren.

Ik ben registertherapeut en aangesloten bij de beroepsorganisatie LVPW (Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden) en overkoepelende organisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).  Als LVPW-lid ben ik aangesloten bij Geschillencommissie SCAG. Tevens val ik onder tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).

Binnen mijn praktijk ga ik zeer vertrouwelijk met persoonlijke gegevens om en volg hierin de wetgeving AVG.

logo LVPW
logo RBCZ groot
logo SCAG
logo TCZ