Intuïtief

Coachen

Favi144

Je intuïtie is zo’n krachtig instrument, en toch maken we er over het algemeen te weinig gebruik van, durven er niet op te vertrouwen. Terwijl hetgeen je intuïtie je vertelt (dat stemmetje) komt vanuit jouw innerlijk, jouw essentie wie jij ten diepste bent. Dat zal dus altijd kloppen. Het is zo waardevol voor ons om regelmatig contact te maken met je intuïtie, te luisteren naar je innerlijke stem.

Wat ons vaak van onze intuïtie afhoudt is onze persoonlijkheid, ons ego. Dat heeft namelijk een ander stemmetje, dat zegt dat je bijvoorbeeld beter voor zekerheid kan gaan, voor veiligheid, voor aanzien of geld, of voor hetgeen binnen de maatschappelijke norm valt, en je daardoor weg houdt van de roep van je ziel.

Ik coach je graag naar een betere afstemming met je intuïtie. Dit doe ik vanuit mijn overtuiging dat het een verrijking is voor een ieder om te weten wat je ziel jou heeft te vertellen. Ons pad gaat met vallen en opstaan, en beiden zijn goed voor onze ontwikkeling. Misschien ben je op zoek hoe je betekenis kan geven na wat je is overkomen, of waarom je in een bepaalde situatie zit, en kun je het moeilijk duiden. Twijfel je over welk pad je hebt te gaan? Door gebruik van verschillende werkvormen ga je ervaren wat het verschil is tussen je ziel en je persoonlijkheid. Zo kom je bij de antwoorden op jouw vragen, bij wat goed is voor jou of de weg is die jij hebt te gaan.

Wil je bewust leren omgaan met je intuïtie? Wil je aan de slag met persoonlijke ontwikkeling, zingeving of betekenisgeving? Neem dan gerust eens contact met mij op om te bespreken wat ik hierin voor je kan betekenen.