ERVARINGEN

Ik weet nu beter hoe ik mijn open wond kan verbinden...

Now that you’re gone

there’s a wound in my heart,

you’re blood of my blood.

Now that you are gone

there’s an empty space

that can never be filled


Whispering your name

reminds us we are parents.

Calling out your name

proves you are part of us.

(Stonewashed, Joshua)


Deze woorden geven iets weer van de pijn en het verdriet wat het verlies van onze dochter met 24 weken zwangerschap teweeg heeft gebracht. Ons eerste kindje, klein en teer, heeft helaas het levenslicht niet mogen zien.

Mijn man en ik zijn best wel nuchter ingesteld en we dachten de verwerking samen, met hulp van lieve vrienden en familie, aan te kunnen. Maar ongeveer 6 maanden na de geboorte van onze dochter kón ik niet meer, ik was geestelijk en lichamelijk op. Ik merkte dat ik mijn emoties opkropte en veel sombere gedachten had. Dit was voor mij het moment om Claudia te bellen. Het was voor mij een flinke drempel om toe te geven dat ik zelf het verdriet niet kon verwerken, een gevoel van falen. Maar dankzij Claudia heb ik geleerd dat dit geen falen is. Het is een kracht om te weten wat je voelt in elk deel van je lichaam. Ik kreeg van Claudia de bevestiging dat mijn gevoelens en gedachten heel normaal zijn in een rouw en verliesverwerkingsproces. Iets wat ik op dat moment erg nodig had van een professional. Dit deed ze door onder andere uitleg te geven over het verwerkingsproces. Zo kwam ik er zelf achter dat ik geen abnormale gevoelens en gedachten had. Daarnaast merkte ik dat ze zich echt in kon inleven in mijn situatie, aangezien ze ongeveer hetzelfde verlies kent.

Claudia heeft mij enorm geholpen om me inzicht te geven waar precies mijn pijn en verdriet zit, het verdriet als het ware in stukken te knippen en stap voor stap hier een weg in te vinden. En natuurlijk wil dit niet zeggen dat de wond in mijn hart niet af en toe open gaat, maar ik weet nu beter hoe ik die open wond kan verbinden.


J.


Bijzondere ervaring

Bijzondere ervaring, gesprekken met Claudia.

Groot invoelend vermogen en “coaching” zeer toegepast op de manier die bij mij past.

Gezien mijn situatie ben ik blij ook in de toekomst bij haar terecht te kunnen.

Mocht je vragen of dillema’s hebben een aanrader!


Anoniem


Ik kan de wereld om mij heen weer aan

Als een zielig hoopje stap ik de praktijk van Claudia binnen. ‘Help’ roep ik. Al na een paar gesprekken merk ik dat zij me helpt mijn gedachten te ordenen. Weer een aantal gesprekken verder verlaat ik de praktijk met opgeheven hoofd, fier en recht, en weer stevig op de poten. Ze heeft me geholpen om de wereld om mij heen weer aan te kunnen. Het gaat goed met me. Dank je wel Claudia!!


Anoniem

 

Na burn-out weer beter in mijn vel!

Een jaar geleden ben ik in een burn-out terecht gekomen. Totaal uitgeput en leeg, ik kende mezelf niet meer. Claudia leerde mij stap voor stap hoe ik weer kon ontspannen, goed voor mezelf kon zorgen en zo weer dichter bij mezelf te komen. Dat was niet altijd makkelijk, maar door de gesprekken met haar voelde ik hoe ik steeds krachtiger werd. Ik heb veel over mezelf geleerd en ik zit nu weer beter in mijn vel.   

Dank je Claudia dat je even met mij meeliep!


SandraOude Touwfabriek 72   •   3421 XZ  Oudewater   •   T 06 51 32 29 62   •  info@claudiavanhoorn.nl